Bükki Nemzeti Park


A hétvégén az országos Kék - túra egy 20 Km -es bükki szakaszát „teljesítettük”. Mit mondjak, sajnos nem vagyok hozzászokva ilyen jellegű és mennyiségű menetelhez. A nap végére nem volt őszinte a mosolyom. Talán egy kisebb távval kellett volna kezdeni, de azt hiszem a látvány sok mindenért kárpótolt, és az idő is remek volt. 
A legfontosabb azt hiszem az, hogy egy ilyen kiruccanásra mindenki megfelelő lábbelit válasszon, ami nem egyet jelent a már megunt sport cipővel, és az elegendő ivóvíz mennyisége is elég sarkalatos pontja a megfelelő komfortérzet megtartásának.

Pár fotó készült persze, ezeket hoztam most. Az első mindjárt egy mobil –fotó, és az Instagram nevezetű alkalmazás nyomait viseli. Tudom elég elcsépelt, hogy mostanában mindenki (sokan) ilyen képeket készít, de van ebben a népszerűségben valami…
A következő fotó egy 4db képből álló panoráma kép, alá be is raktam az eredeti képeket szemléltetés képen, olyan „előtte – utána” szerűen. Lesz még egy panoráma kép, csak ott egymás fölé helyeztem a fotókat, nem egymás mellé, mint az előbbinél.


Az eredeti képek, eredeti, "nyers" formában.

A mobillal készült eredeti változata.

A függőleges panoráma

...és amiből készült


Jöjjön még pár fotó erről a napról
Ehhez a képhez még hozzátartozik, hogy most van a szezonja az erdei málnának, ami 100% -ig bio! :) A túránk során is több olyan helyet találtunk, ahol mázsaszám lehet szedni, és még finom is!




Megjegyzések